Podium 3D

  Nicolaaskerk, Ellecom
  16 oktober 2022
  16:00 uur tot 23:59 uur


  DOESBURG / ELLECOM – Drie kunstenaars brengen samen het Podium 3D. Dit doen zij op vrijdag 14 oktober om 20.00 bij Podium Doesburg in de Gasthuiskerk en op zondag 16 oktober in de Nicolaaskerk in Ellecom. Ze bundelen de drie dimensies muziek, kunst en poëzie in een gezamenlijk programma. Er zijn acht thema’s, elk bestaand uit een schilderij, muziekstuk en een gedicht.
  Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden uit Dieren verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Dichter Lammert Hoeve uit Rozendaal vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Gitarist Jacqueline Snel uit Gaanderen studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo’s.
  Kaarten kosten 15 euro aan de deur of 14 euro via info@snelopgitaar.nl of tel. 06-22488503. Een consumptie achteraf is inbegrepen.

  www.snelopgitaar.nl