Podium 3D

  Boskapel, Laag-Soeren
  25 september 2022
  16:00 uur


  LAAG-SOEREN – Drie kunstenaars brengen zondag 25 september Podium 3D in de Boskapel in Laag-Soeren. Ze bundelen de drie dimensies muziek, kunst en poëzie in een gezamenlijk programma. Er zijn acht thema’s, elk bestaand uit een schilderij, muziekstuk en een gedicht.
  Beelden kunstenaar Miriam van der Linden uit Dieren verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Dichter Lammert Hoeve uit Rozendaal vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Gitarist Jacqueline Snel uit Gaanderen studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo’s.
  De voorstelling in Laag-Soeren begint om 16.00 uur. Kaarten kosten 15 euro aan de deur of 14 euro via info@snelopgitaar.nl of tel. 06-22488503. een consumptie achteraf is inbegrepen.

  www.snelopgitaar.nl