Mantelzorgcafé

  Bezoekerscentrum Veluwezoom, Rheden
  26 september 2022
  13:30 uur


  RHEDEN – Op maandag 26 september is er om 13.30 uur een mantelzorgcafé in het Bezoekerscentrum Veluwezoom, in Rheden. Het thema van het mantelzorgcafé is: ‘Zorgen voor een ander begint bij uzelf’. Een medewerkster van ProPersonaPreventie geeft informatie over en leert mantelzorgers vaardigheden om anders met situaties om te gaan om zo de eigen stress te verminderen. Na het thema wordt het mantelzorgcafé afgesloten met een drankje en hapje waarna om 16.30 uur de bijeenkomst wordt gesloten. Deelname is gratis.
  Manterlzogers die na deze bijeenkomst meer behoefte hebben aan tips en ondersteuning, kunnen zich na het mantelzorgcafé aanmelden voor de cursus met hetzelfde thema. Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten in oktober en november en wordt ook verzorgd door ProPersonaConnect in samenwerking met MVT.
  Aanmelden voor het mantelzorgcafé kan tot woensdag 21 september, telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur naar het nummer tel. 026-3707070 of via een e-mail naar mantelzorg@mvtrheden.nl.

  mvtrheden.nl