Filmhuis: Downton Abbey

  Het Arsenaal, Doesburg
  18 september 2022
  20:00 uur


  DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont komende week drie verschillende films in Het Arsenaal. Woensdag 14 september is om 20.00 uur The Voice of Love te zien. Donderdag 15 september om 14.30 uur en zondag 18 september om 20.00 uur wordt de nieuwste Downton Abbey-film vertoond. Nobody Has to Know is te zien op vrijdag 16 september. Nieuw is het lunchcafé, waar voor en na de film en tijdens de pauze iets kan worden gedronken.

  Downton Abbey, a new Era is het langverwachte vervolg op de eerste film. Ditmaal is het gezelschap met alle bekende gezichten op vakantie in Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk gaat een bezoek van de Crawleys gepaard met een hoop drama
  Nobody Has to Know draait om Phil, een landarbeider van Belgische afkomst, die woont en werkt op een afgelegen Schots eiland. Wanneer hij door een beroerte getroffen wordt en zijn geheugen verliest, vangt zijn leeftijdsgenote Millie, bij wiens familie Phil in dienst is, hem op. Het desolate landschap met de ruige kust en de situering in de streng religieuze gemeenschap waarin het verhaal zich afspeelt geven deze film een intense sfeer mee.

  filmhuis-doesburg.nl