Spulletjesdag Klarenbeek

  , Klarenbeek
  18 september 2022
  10:00 uur


  KLARENBEEK – Op zondag 18 september hebben rond de 120 deelnemende adressen tussen 10.00 en 16.00 uur van hun (voor)tuin, garage of carport een Spulletjesdag verkoopplek gemaakt. Met curiosa, boeken, paardenspulletjes, speelgoed, elektronische apparaten, tuingereedschap, sieraden, fietsen, meubeltjes en kleding.

  Aan de tweede editie van Spulletjesdag Klarenbeek doen dit jaar naast particulieren ook plaatselijke ondernemers mee. Nieuw dit jaar zijn de verschillende mini markten waar fietsen, paardenspullen, boeken en nog veel meer wordt aangeboden. Voor bezoekers is er een handige plattegrond beschikbaar. Deze is te zien op SpulletjesdagKlarenbeek.nl en verkrijgbaar bij de sponsoren; Bike Totaal Wolters Klarenbeekseweg 102, Vleesch van Plante aan de Zutphenseweg 38, Stal Arlo aan de Hoofdweg 8 en bij de organisatie aan de Broekstraat 46 in Klarenbeek.

  Het wordt aangeraden om de Spulletjesdag Klarenbeek met de fiets te bezoeken en fietsend de deelnemers in Klarenbeek langs te gaan. Ook is het handig om zelf een tas of doos mee nemen om aankopen in mee te nemen. Contant (klein) geld wordt gewaardeerd door de verkopers.