Voorstelling: De Droomwevers

  Openluchttheater de Pinkenberg, Rozendaal
  31 augustus 2022
  14:00 uur


  ROZENDAAL – Woensdag 31 augustus is de voorstelling Droomwevers om 14.00 uur te zien in Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal.
  De voorstelling gaat over Paul en Lotte, zij verzinnen een verhaal waarin ze met hun bed overal naar toe vliegen.
  Het is een stormachtige avond als Paul en Lotte samen zitten te lezen op hun slaapkamer. Zoals zo vaak verzinnen ze samen een verhaal. Want echte avonturen kunnen ze niet beleven. Ze mogen van hun ouders ook bijna niks. Lotte bedenkt daarop een verhaal waarin ze met hun bed overal naar toe vliegen.
  Maar plots, midden in hun spel, gebeurt het! Het bed beweegt! Vreemde geluiden vullen de kamer. Voor ze het goed en wel beseffen is het bed er met hen echt vandoor. Ze belanden in het Woeste Land.
  Waar moeten ze heen? Hoe moeten ze terug. Haast is geboden want achter hen duikt een draak op met reuze honger. Dit is het begin van een wel heel spannend avontuur. Om thuis te komen moeten ze langs vele vreemde figuren. De Heks van Lelijk en Dom, Gnarf de Trollenkoning en de geheimzinnige Spiegelvrouw. Paul en Lotte zijn best bang, hoe moet dit aflopen?
  De Droomwevers is een spannende voorstelling vol vaart en humor, die laat zien hoe je onverwachts boven je eigen angsten kan uitgroeien. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

  www.cultuurbedrijfriqq.nl/