Buitenfilm: Rocketman

  Gasthuishofje, Doesburg
  27 augustus 2022
  21:00 uur


  DOESBURG – Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus laat Filmhuis Doesburg twee films zien in het Gasthuishofje. De vertoningen beginnen om 21.00 uur, bezoekers kunnen vanaf 20.30 uur een plekje zoeken.

  Op vrijdag 26 augustus wordt de vrolijke film Spy vertoond met een knipoog naar James Bond. Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere
  topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, is ze er heilig van overtuigd dat zij bij uitstek geschikt is om te infiltreren in het wereldje van een louche wapenhandelaar.

  Op zaterdag 27 augustus brengt het filmhuis een ode aan Elton John die onlangs zijn laatste optreden gaf. In de film Rocketman besluit Elton als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan. Een muzikale samenwerking met Bernie Taupin brengt hem aan de top waardoor hij uitgroeit tot een wereldbekende superster. Zijn eigen liedjes vertolken het levensverhaal. De toegang voor beide films is gratis. Bezoekers dienen hun eigen stoel mee te nemen. Een bijdrage in de hoge hoed is welkom. Drankjes zijn vooraf en in de pauze verkrijgbaar bij de bar van Podium Doesburg. Daar zijn ook de toiletten te gebruiken.
  Na deze bruisende buitenfilms begint het reguliere programma in het filmhuis op vrijdag 9 september met The Voice of love.
  De eerste kinderfilm is de alom geprezen film KNOR! Op zaterdag 17 september om 14.00 uur én op zondag 18 september om 11.00 uur.

  filmhuis-doesburg.nl.