Uut Buurt

  Veldje Lierderstraat / Molenvaart, Lieren
  19 augustus 2022
  19:30 uur


  LIEREN – Na een succesvolle eerste editie in 2021 kon een vervolg op de Uut Buurt in Lieren niet uitblijven. Op vrijdag 19 augustus is er weer een Uut Buurt, van 19.30 tot 1.00 uur op het veldje aan de Lierderstraat, hoek Molenvaart, in Lieren.

  Op het programma staat een optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor. Dit koor bestaat uit maar liefst 60 zangers, die zorgen voor gezellige meezingmuziek. Daarna is het tijd voor Thijs Kemperink, beroemd cabaretier uit Albergen. In een show van 90 minuten deelt hij op humoristische wijze zijn levenservaringen. Hij brengt onder andere enkele items uit zijn huidige theaterprogramma en doet dit met een mooi Twents accent.

  Na dit optreden is er volop gelegenheid om ‘bie te proat’n’ met buren, vrienden en bekenden uit de omgeving onder genot van een hapje en een drankje. De muziek wordt dan verzorgd door de plaatselijke DJ Yannick Hofman. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
  Uut Buurt is een particulier initiatief, dat wordt ondersteund wordt door de Gemeente Apeldoorn. Daarnaast zijn er verschillende andere plaatselijke sponsoren die het belangrijk vinden dat er culturele activiteiten plaatsvinden in de dorpen. De catering wordt weer verzorgd door Bij Ruysch en Ter Weele Vlees uit Lieren. Het laatste nieuws is te volgen via www.facebook.com/dorpsproat.