Huttendorp Doesburg

  Terrein scouting, Doesburg
  18 augustus 2022
  00:00 uur tot 23:59 uur


  Huttendorp in Doesburg

  DOESBURG – Van 15 tot en met 18 augustus kunnen kinderen van 6 tot en met 12 weer meedoen met Huttendorp op het terrein van de scouting in Doesburg. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
  Elk jaar is het Doesburgse huttendorp weer een feest. Het thema is dit keer boerderij. Naast het zelfstandig bouwen van een eigen boerderij/hut, maken de deelnemers kennis met diverse boerenactiviteiten, zoals strobaalwerpen, melken, slootspringen, koevangen, lassowerpen en eieren zoeken. Als het regent schuilen ze in het gebouw van de scouting. Samen met maximaal 6 groepsleden bouwen de kinderen zelfstandig een eigen boerderij/hut. De bouwexperts staan altijd klaar om hulp te bieden. Kinderen die specifiek bij iemand in het groepje willen, kunnen na inschrijving een mailtje sturen naar info@huttendorp0313.nl
  Op de website www.sjorssportief.nl staat meer informatie over het huttendorp en inschrijven. Ga naar ‘inschrijven’, type ‘Doesburg’ en zoek de button van het Sjors Huttendorp. De eigen bijdrage is 16 euro per kind. Mocht dit problemen opleveren dan kan er gemaild worden naar de organisatie of een aanvraag gedaan worden bij Stichting Leergeld.