Veluwezoomtrail

  Start: Veluwse Poort, Dieren
  9 juli 2022
  10:00 uur


  Twaalfde editie Veluwezoomtrail

  DIEREN – Op zaterdag 9 en zondag 10 juli wordt de twaalfde editie van Veluwezoomtrail in Dieren gehouden. Start en finish vinden plaats vanaf het terrein van de Veluwse Poort, voorheen Polysport Activiteitenpark.

  De Veluwezoomtrail is een Trailrun en Walk Festival, verdeeld over twee dagen met diverse afstanden. Van beginnende hardlopers tot ervaren ultra lopers, van slow walking tot de Kids Trails voor de allerkleinsten; het wordt een sportief evenement voor de hele familie. Voor lopers die in training zijn voor een avontuur in de Alpen komende zomer zijn de Ultra57 of de tweedaagse competities een ware uitdaging. Deelnemers aan Ultra Trail Kort of Ultra Trail Lang lopen drie afstanden in twee dagen.
  Er zijn prijzen beschikbaar voor alle dames heren 1,2,3 voor alle afstanden behalve de Walk en 6 kilometer trailrun. Voorinschrijven is mogelijk tot en met donderdag 7 juli. Daarna kan er tot een uur voor aanvang van de wedstrijden ingeschreven worden. Inschrijven kan via de website van Cairn Trails & Adventures.

  www.cairnadventures.nl/trail/veluwezoom-trail