Concert Suzy V.

  Tuin Middachten, De Steeg
  3 juli 2022
  11:30 uur


  DE STEEG – Cultuurbedrijf RIQQ heeft dit jaar weer vier zomerconcerten geprogrammeerd in de tuin van Kasteel Middachten in De Steeg. Suzy V. bijt 3 juli het spits af.

  Op zondag 3 juli komt singer songwriter Suzy V naar De Steeg. De Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. Haar geluid is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk.
  Haar in 2019 uitgebrachte debuutalbum Sound Of The Sea doet tot de verbeelding spreken; nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch. Met singles Storm Inside en Somebody Just Like You kreeg Suzy V airplay en deed zij live optredens op Radio 2, Radio 5 en bij All You Need is Love op RTL 4. Eind 2019 tourde ze door Nederland tijdens de Popronde. Met de EP Pages Full Of Thoughts liet Suzy V in het najaar van 2020 weer van zich horen. Singles Lola en Give It Up werden opgepikt door Radio 1, Radio 2 en NPO Soul & Jazz.
  Elke zondag
  In de komende weken volgen nog drie concerten op de zondagmorgen. Dan komen strijktrio Borromeo van Phion, Lucky Fonz ||| naar De Steeg. Afsluiter is de Guus Tangelder Bigband met als gast solist-trompettist Charles Green.

  De concerten starten om 11.30 uur en kaarten zijn te koop via cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen.