Buitenbios: Sorry we missed you

  Park het Goor, Brummen
  23 juni 2022
  21:45 uur


  BRUMMEN – De Brummense Buitenbios opent het nieuwe seizoen op donderdag 23 juni met de Engelse speelfilm Sorry We Missed You. Deze wordt vertoond in Park ’t Goor en begint om 21.45 uur.

  Deze film laat een wel heel actueel thema zien van het leven van een gezin rondom een pakjesbezorger. Beide ouders werken zich een slag in de rondte en toch kunnen ze zich financieel nauwelijks redden. En ondertussen hebben ze geen tijd meer voor elkaar, of voor hun twee kinderen. Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd. De film wordt vertoond op een groot scherm op het grasveld tussen de basisschool Het P@rk en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen drive-in, maar een sit-in bioscoo’. Bezoekers nemen zelf klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, bezoekers kunnen zelf iets meenemen.
  De voorstelling begint om 21.45 uur. De entree kost 5 euro. Informatie over het doorgaan van de film in verband met het weer, is op 23 juni verkrijgbaar via tel. 06-23380958 of www.brummensebuitenbios.nl.