Repair Café Dieren

  De Oase, Dieren
  23 juni 2022
  19:00 uur


  Repair Café Dieren zoekt reparateurs

  DIEREN – Het Repair Café Dieren is dringend op zoek naar reparateurs die weten wat ze moeten doen met bijvoorbeeld een los naadje van een kledingstuk , een Senseo-apparaat dat lekt, een fietslamp die niet meer wil schijnen of een bureaulampje met een kapot snoertje. Bij het Repair Café Dieren kan iedereen terecht met allerlei zaken die gerepareerd moeten worden. De reparateurs doen hun best het te maken en leggen graag uit wat ze doen.
  Twee keer per maand staan de vrijwilligers van het café klaar en de meeste spullen gaan weer werkend de deur uit. Er is iemand die sleutelt aan fietsen en weer een ander is handig met de naaimachine. Ook zijn er deskundigen voor elektronische apparaten en voor computers. Maar omdat de vrijwilligers er niet altijd bij kunnen zijn, is er vraag naar reparateurs die op vrijwillige basis willen helpen.
  Ook mensen die minder dan twee keer per maand aanwezig kunnen zijn, kunnen contact opnemen via info@repaircafedieren.nl of eens langskomen bij een van de Repair Cafés. De tweede zaterdagmiddag en vierde donderdagavond van de maand is het Repair Café Dieren in de Oase.
  Het eerstvolgende Repair Café Dieren is donderdag 23 juni van 19.00 tot 21.00 uur.