Presentatie March & Showband

  Sportclub Rheden, Rheden
  25 juni 2022
  15:00 uur


  RHEDEN – Hoewel de coronajaren niet makkelijk waren voor March & Showband Rheden, bracht het ook iets goeds met zich mee. Nieuwe leden hebben zich bij de vereniging aangesloten. Daardoor moesten wel nieuwe uniformen worden aangeschaft en dat bleek een flinke uitdaging.

  “Het aankopen van nieuwe uniformen was ineens zo’n uitdaging. Na 2 jaar geen betaalde optredens te hebben kunnen verzorgen, was het niet eenvoudig zo’n grote uitgave te realiseren”, vertelt Pascal Melse namens March & Showband Rheden. Om in betere tijdens weer naar buiten te kunnen treden was het aankopen van nieuwe uniformen acute noodzaak geworden. Verschillende acties en activiteiten werden opgetuigd, die helaas door diverse maatregelen niet konden plaatsvinden zoals gehoopt. “Teleurstellend, maar een situatie waarmee ook wij als vereniging mee hebben moeten dealen”, aldus Melse. Het heeft dan ook bloed, zweet en tranen gekost, maar des te meer is de vereniging verheugd dat het gelukt is nieuwe uniformen aan te schaffen.

  Op zaterdag 25 juni zal March & Showband Rheden zich voor het eerst in eigen dorp en voor eigen publiek presenteren in het nieuwe uniform. Om 15.00 uur treden de muzikanten aan op het kunstgrasveld van sportclub Rheden aan de IJsselsingel. Het nieuwe uniform wordt musicerend en marcherend aan de aanwezigen getoond. Ook wordt de nieuwe show uitgevoerd waarop de afgelopen periode hard is gestudeerd.

  www.march-showbandrheden.nl