SRV-wagen Nieuwe Tijd

  Kloostertuin, Doesburg
  22 juni 2022
  11:00 uur


  Terug naar wederopbouw in SRV-wagen

  DOESBURG – Op woensdag 22 en donderdag 23 juni doet de SRV-wagen van het project Een Nieuwe Tijd Doesburg aan. Er wordt stilgestaan bij de wederopbouw in de Achterhoek. Zo kunnen bezoekers in de wagen een tijdreis maken vanaf de jaren naar de oorlog, tot in de toekomst en weer terug naar nu. Er zijn mensen aanwezig die alles kunnen vertellen over de wederopbouw. Ook is er een escaperoom.
  Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten en gasten. Zo is naaiatelier Kieskleurig beide dagen aanwezig. Bezoekers kunnen met kleding of ander verstelwerk terecht, alles in overleg. Ook tonen de deelnemers aan het naaiatelier wat zij tot nu toe hebben gemaakt. Ook energiecoöperatie DoesWatt is present en er zijn energie- en warmtecoaches aanwezig om alles te vertellen over besparen en verduurzamen. Woensdag kunnen bezoekers in gesprek met wethouder Rob Gossink, donderdag is zijn collega Birgit van Veldhuizen present.
  De SRV-wagen is woensdag 22 juni te vinden bij de weekmarkt op de Kloostertuin. Donderdag 23 juni staat de wagen bij de gymzaal aan de Wilgenstraat op de Ooi. De activiteiten zijn beide dagen tussen 11.00 en 15.00 uur.

  nieuwetijdachterhoek.nl