Boekpresentatie

  Ons Raadhuis, Velp
  24 juni 2022
  14:00 uur


  VELP – Op vrijdagmiddag 24 juni van 14.00 tot 17.00 uur nodigt Ons Raadhuis alle geïnteresseerden uit voor de boekpresentatie van de nieuwste uitgave ‘Ooggetuigen’ van de Geraniumschrijvers.

  Geraniumschrijvers is een doorlopend schrijfproject van Ons Raadhuis. Het wordt in leven en bloei gehouden door inventieve deelnemers van Ons Raadhuis die van schrijven houden. Het boek Ooggetuigen is een jubileumuitgave voor het zesjarig bestaan van Ons Raadhuis. Onder het motto ‘terughalen, oppakken en samen doorgaan’ doken de Geraniumschrijvers in hun rijke verleden en kwamen terug met vele verhalen. Ze baanden zich een weg door hun autoritaire opvoeding, oorlog, Bersiap, crisis, ontslag bij trouwen én maakten er wat van in hun leven. Ze beschrijven bijvoorbeeld hun drijfveren, ontwikkeling naast de gebeurtenissen in de wereld en hun kijk op de huidige samenleving. De boeken worden verkocht voor 7,50 euro en desgewenst gesigneerd. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Ons Raadhuis.

  Ook is er deze middag een speciale bijdrage van Saskia Rossi, auteur van ‘De ring van Marsini, zomaar een Indische familie’. Zij zal kort vertellen over haar schrijverschap en Indische familieverleden. Tot slot is er vanaf 15.15 uur een optreden van het Duo Retired. Hun muziek gaat van Indisch naar jazz via country en rock tot hits uit de jaren zestig. Dansen en meezingen mag.
  Kosten voor deelname aan het feest met muziek zijn voor leden 3,60 euro, niet-leden betalen 5 euro.

  Foto: Rob Weenink