Haringparty Rotary

  LOC17, Doesburg
  23 juni 2022
  17:00 uur


  DOESBURG – Donderdag 23 juni houdt de Rotary Club Doesburg voor de achtste keer de Doesburgse Haringparty. Tijdens deze gezellige ontmoeting wordt door de bijdragen van de deelnemers en de veiling van een vaatje nieuwe haring zoveel mogelijk geld bijeengebracht voor het goede doel. De Haringparty wordt gehouden in Loc 17.

  Een kaartje kost 30 euro per persoon, het grootste deel hiervan gaat naar het goede doel. Voor dit bedrag mogen deelnemers onbeperkt nieuwe haring eten. Wellicht met een glaasje Zuidam Corenwijn. Daarnaast ontvangen zij drie consumptiemunten voor fris, bier, wijn en/of gefrituurde lekkernijen en borrelhapjes. Daarnaast kunnen bezoekers uitgebreid netwerken en uiteraard bieden op het eerste vaatje nieuwe haring. Aanmelden kan bij Yolanda Goppel via y.goppel@upcmail.nl. Spontaan binnenlopen op 23 juni mag ook. Het programma begin vanaf 17.00 uur.

  In de afgelopen jaren heeft Rotary Doesburg met de opbrengst van de jaarlijkse haringparty’s een belangrijk aandeel gehad in de totstandkoming van meerdere prachtige projecten, zoals de wereldwijzer in het centrum van Doesburg en de bronzen maquette naast het stadhuis. Ook werd een forse bijdrage geleverd aan de financiering van de zeer gewenste Es klok voor het Doesburgs carillon.
  De opbrengst van de haringparty gaat dit jaar naar de VVV Doesburg. VVV Doesburg is een stichting zonder winstoogmerk en draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. VVV Doesburg wil verder professionaliseren en wil hiervoor graag een interactieve tafel met twee schermen, op haar nieuwe locatie. Daarop kunnen bezoekers via een touchscreen bekijken wat zij interessant vinden om te bezoeken of om te zien wat er te doen is in Doesburg. Er is informatie te vinden over alle interessante plekken van Doesburg zoals de musea, galeries, horeca, B&B’s, winkels en alle andere mooie toeristische plekjes. Door dit eigentijdse, interactieve informatiepunt kan Doesburg nog beter gepromoot worden en toont Doesburg zich een waardig gastheer.

  www.haringpartydoesburg.nl