Sport- en spelmiddag

  Grasveld naast kasteel, Rozendaal
  22 juni 2022
  14:00 uur


  ROZENDAAL – Woensdag 22 juni wordt er van 14.00 tot 16.30 uur een sport- en spelmiddag gehouden voor kinderen op het grote grasveld naast Kasteel Rosendael. Deze middag is een initiatief van kinderburgemeester Alena Martens voor alle kinderen uit Rozendaal en Velp in groep 3 tot en met 8 en wordt mede mogelijk gemaakt door Incluzio, jeugd- en jongerenwerk Rheden-Rozendaal. Op het grasveld staan die middag meer dan tien attracties en spellen opgeteld. Deelnemen kan met een stempelkaart. Die is voor 3 euro te koop op de IKC Dorpsschool Rozendaal. Op de dag zelf kan er eenvoudig een stempelkaart gekocht worden via een QR-code bij de Boomgaard.
  Alle opbrengsten gaan naar het goede doel ‘Kinderen in Nood’, dat vooral kinderen in Oost-Europese landen helpt met hulpgoederen en ontwikkelingsprojecten. Dus meer geven dan 3 euro mag ook. De opbrengst wordt aan het einde van de middag bekend gemaakt. Ouders en verzorgers kunnen op het terras genieten van koffie, thee en gebak.
  Om dit evenement goed te laten verlopen, is de organisatie nog op zoek naar volwassen vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan via mbouraarassi@incluzio.nl. Enkele attente sponsoren hebben zich al gemeld om dit mooie evenement te ondersteunen. Sponsoren die ook een bijdrage willen leveren, kunnen eveneens contact opnemen.