NIO-zomerborrel

  Maison du Steeg, De Steeg
  16 juni 2022
  15:00 uur


  DE STEEG – Ter afsluiting van het seizoen nodigt het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden uit voor een NIO-zomerborrel. Deze wordt op donderdagmiddag 16 juni gehouden in Maison du Steeg aan de Hoofdstraat 19 in De Steeg.

  De NIO-kerngroep wil graag samen met vrijwilligers, die ondersteuning bieden aan inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal, toosten op de zomer en proosten op het nieuwe seizoen. Dit informeel samenzijn begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Behalve ervaringen uitwisselen wil het NIO ook op ongedwongen wijze een kort moment met elkaar in gesprek gaan over de verwachtingen van het komend seizoen.
  Het NIO is een netwerk waar vrijwilligers elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en onderling ervaringen uitwisselen. Daarbij is het NIO ook een platform voor vrijwilligers. De kerngroepleden gaan actief en op integere wijze met de signalen vanuit vrijwilligers aan de slag met de bedoeling dat het vrijwilligerswerk zo aantrekkelijk mogelijk blijft voor inwoners die zich inzetten voor anderen.
  Deelname aan de NIO-zomerborrel is gratis. Wel graag van tevoren even aanmelden. Dit kan via het mailadres van het NIO-secretariaat: netwerknio@gmail.com of via tel.06-36324778.