Open podium

  Podium Doesburg, Doesburg
  5 juni 2022
  14:30 uur


  Talenten op Doesburgs open podium

  DOESBURG – Het open podium van Podium Doesburg wordt op de Doesburgse Culturele Zondag van 5 juni ingevuld door twee singer-songwriters. Vanaf 14.30 kunnen bezoekers genieten van Merijn Smeets en Alida. Het open podium is gratis toegankelijk en begint om 14.30 uur.
  Merijn Smeets vormt op het open podium het voorprogramma. Smeets is afkomstig uit Brummen en schrijft en zingt Nederlandstalige liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Leading act Alida zoekt in haar intieme en ingetogen indie-folk naar wat onder de oppervlakte verborgen ligt. Alida, het alias van songwriter Anne Weggeman, begon haar muzikale carrière in 2018, toen ze in de lokale scene van haar thuisstad Arnhem begon te spelen. In mei 2021 bracht ze haar debuutsingle Slow Motion uit. Dit bracht haar op Radio 1 en 2 en trok de aandacht van nationale en internationale media. Alida werkt momenteel aan haar debuutalbum.
  Artiesten die ook op het open podium willen spelen, kunnen contact opnemen met Theo Maas via tel. 06-34244543 of theo@podiumdoesburg.nl.