Voorjaarsmarkt

  Winkelcentrum, Dieren
  28 mei 2022
  10:00 uur


  Voorjaarsmarkt op Winkelcentrum Dieren

  DIEREN – Zaterdag 28 mei is er van 10.00 tot 17.00 uur van alles te doen op Winkelcentrum Dieren. Er is een braderie en rommelmarkt met veel kramen. Diverse verenigingen promoten hun activiteiten en er is een voorjaarsshow met modeshow en producten van verschillende winkeliers. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops met hapjes en gratis mocktails.
  Ook is er van alles te zien. Dansschool City Dans geeft gedurende de dag een aantal optredens. Het leerlingenorkest van DHO speelt een aantal keer tussen 11.00 en 13.00 uur. Bij de kraam van DHO kan jong en oud terecht voor informatie over muziek (leren) maken in orkestverband. Er zijn instrumenten om te proberen.
  Entertainer Hans Vesterink zorgt voor muziek op zijn accordeon, gitaar en soms zelfs schuiftrombone. Hij heeft een breed repertoire met Hollandse liedjes, evergreens en hits uit de jaren 60, 70 en 80. De twaalfkoppige soulformatie Brand New Bag geniet lokaal grote bekendheid. De drums, bas, gitaar en toetsen vormen de strakke ritmesectie. Een zanger en drie zangeressen nemen de zang op zich en de show wordt compleet gemaakt door de blazerssectie.