Avond4Daagse

  Start: Dorpshuis de Ruimte, Hummelo
  3 juni 2022
  18:30 uur


  HUMMELO – Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni wordt in Hummelo weer de Avond4daagse gehouden. Deze wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 2,5, 5 en 10 kilometer.

  Voorinschrijven kan online via de link op www.facebook.com/dorpshuisderuimte en kost 6 euro. Na-inschrijven kan op maandag en dinsdag aan de start en kost 7,50 euro. Om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen, vraagt de organisatie om gebruik te maken van het online inschrijfformulier.
  Er zijn vijf loopavonden, dus er kan, zoals gebruikelijk, één avond overgeslagen worden. Maar er zijn ook echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een glimmende medaille en een loopdiploma.
  De start is iedere avond vanaf 18.30 uur bij Dorpshuis de Ruimte. Op vrijdagavond wijkt de starttijd af. Dan start de 2,5 kilometer om 19.00 uur, de 5 kilometer om 18.45 uur en de 10 kilometer om 18.30 uur. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel.

  De organisatie van de Avond4daagse is sinds 2016 in handen van de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte in Hummelo. Deze stichting stelt zich ten doel om in de kerk en in het Dorpshuis allerlei verbindende en culturele activiteiten te organiseren.

  www.dorpshuishummelo.nl