Wandel4daagse

  Start: zwembad Coldenhove, Eerbeek
  13 juni 2022
  17:30 uur


  EERBEEK – De voorinschrijving voor de Wandel4daagse Eerbeek is nog geopend tot en met zondag 5 juni. Jong en oud kan zich, in een groep of individueel, inschrijven voor vier dagen wandelen langs mooie routes door de natuur rondom Eerbeek.

  De Wandel4daagse wordt dit jaar gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 juni. De vier routes laten het mooie gevarieerde landschap van de Eerbeekse omgeving zien: van de bosroute op de eerste dag, de Loenense weilanden en heide op de tweede dag tot het boeren coulisselandschap van Hall op de derde dag. De vierde dag staat traditiegetrouw in het teken van het dorp Eerbeek en de intocht, met uiteraard de Eerbeekse Kermis als eindpunt. Deelnemers kunnen elke dag tussen 17.30 en 18.30 uur starten. Op de eerste twee dagen is de start bij zwembad Coldenhove. Op de derde dag is het vertrekpunt het Hallse Hul en op de vierde dag De Korenmolen.

  De Wandel4daagse Eerbeek is er niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen, ouderen en recreanten. Iedereen die al wandelend wil genieten van de natuur en de gezelligheid kan zich inschrijven op www.4-daagse-eerbeek.nl. Dit kan tot en met 5 juni, daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Daginschrijving is ook mogelijk: recreanten of inwoners die één of twee dagen willen meelopen. Dit kan op de desbetreffende wandeldag bij de inschrijfkraam op de startlocatie.

  Vrijwilligers gevraagd

  De organisatie van de Wandel4daagse Eerbeek zoekt nog een aantal helpende handjes, waaronder mensen die willen helpen bij het opbouwen van de start- en rustlocaties. Ook mensen die het leuk vinden om koffie en broodjes rond te brengen voor de vrijwilligers of ranja uit te schenken aan de deelnemers zijn van harte welkom. Zij kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@4daagse-eerbeek.nl.

  www.4daagse-eerbeek.nl