Wandeling met Smaak

  Start: Korenmolen, Eerbeek
  26 mei 2022
  08:00 uur


  EERBEEK – Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, kan iedereen de wandelschoenen aantrekken voor een nieuwe activiteit van de Lions Club Zuid-Oost Veluwe. De Eerbeekse Wandeling met Smaak is een wandeltocht van zo’n 10 kilometer lang, met op de rustpunten onderweg allerlei lekkers van lokale ondernemers.

  De Eerbeekse Wandeling met Smaak is een vervolg op de fietstocht Happen & Tappen, die de Lions Club een aantal keer met veel succes organiseerde. Door de gestegen populariteit van wandelen, is er dit keer gekozen voor een wandeltocht. Er is een route uitgezet van ongeveer 10 kilometer. Een deel is het recent geopende Klompenpad, dat langs fraaie plekjes voert waar veel dorpsgenoten nog nooit hebben gewandeld.
  Onderweg zijn er diverse rustpunten waar de wandelaars iets smakelijks krijgen van lokale ondernemers. Denk aan koffie, brownies, een soepje, fruitsalade en stukje kip van de Kamado met een bijpassende wijn.

  De Eerbeekse Wandeling met Smaak is geschikt voor alle leeftijden. Deelname kost 15 euro per persoon. Kinderen tot 18 jaar kunnen, onder begeleiding van een volwassene, deelnemen voor 5 euro per persoon. Inschrijven kan via www.lions-zo-veluwe.nl. Starten kan tussen 8.00 en 10.00 uur vanaf de Korenmolen.
  De opbrengst van de wandeling is bestemd voor het onderhoud aan de Eerbeekse Oliemolen.