Avondvierdaagse Rheden

  Start: IJsselsingel/ Rhederhof, Rheden
  19 mei 2022
  18:30 uur tot 23:59 uur


  RHEDEN – De wandelschoenen kunnen weer uit de kast, want van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei wordt in Rheden weer de Avond4daagse gehouden. Na twee jaar Home Edition kan er voor de 50e keer samen worden gewandeld.

  Ton de Vries, voorzitter van de Avond4daagse Rheden is blij en opgelucht dat de Avond4daagse weer door kan gaan. “We mogen kinderen en ouders weer welkom heten en ze de mooie plekken in onze prachtige omgeving laten zien, waar velen niet vaak komen.” De Avond4daagse rekent dit jaar op zo’n 600 deelnemers.
  Het evenement ziet er in dit jubileumjaar anders uit dan trouwe wandelaars gewend zijn. Routes zijn hier en daar veranderd. Op de eerste dag wordt een aandenken aan dit jubileum uitgedeeld aan alle ingeschreven deelnemers. De aankomst is veranderd van de Pinkelseweg naar de Groenestraat.

  Deelnemers aan de Rhedense Avond4daagse kunnen kiezen uit routes van 2,5, 5 of 10 kilometer lang. De start van de 5 en 10 kilometer is om 18.30 uur vanaf Sportclub Rheden aan de IJsselsingel Deelnemers aan de 2,5 kilometer vertrekken om 18.30 uur vanaf Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg. Deelname kost 3 euro voor de 2,5 kilometer en 6 euro voor de twee langere afstanden. Inschrijven kan via avondvierdaagserheden.nl of bij Pinksterbloemstraat 32.

  www.avondvierdaagserheden.nl