Avondvierdaagse

  Start: Manege, Brummen
  31 mei 2022
  18:00 uur


  BRUMMEN – Van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni wordt in Brummen weer de Avondvierdaagse gehouden. Wandelsportvereniging Brummen tekent voor de 42e keer voor de organisatie.

  Er zijn dit jaar nieuwe routes en nieuwe startlocaties. Op maandag 30 mei wordt er gestart bij de Vroolijke Frans in Broek. Op dag 2 vertrekken de wandelaars vanaf de manege aan de Brummenseweg. Op de woensdag is de start vanaf de Meengatstraat en op de laatste dag vanaf het Marktplein in Brummen, waar ook de feestelijke intocht zal eindigen.
  Deelnemers kunnen 5 of 7,5 kilometer lopen. Dagelijks krijgen zij een heerlijke versnapering, die mogelijk wordt gemaakt door enkele trouwe sponsoren. De start is dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur. Inschrijven voor de vierdaagse kan via www.wsv-brummen.nl of op de eerste avond aan de inschrijftafel bij De Vroolijke Frans.

  De Brummense avondvierdaagse is voor iedereen geschikt. Speciaal voor rolstoelgebruikers wordt er dagelijks vanaf Zorgcentrum Tolzicht aan de Burgermeester de Wijslaan 33 een aparte rolstoelvriendelijke route uitgezet. De basisscholen hebben inmiddels alle informatie voor de leerlingen ontvangen.

  www.wsv-brummen.nl