Workshop bloemen proeven

  De Meander, Brummen
  17 mei 2022
  19:00 uur


  Workshop bloemen proeven

  BRUMMEN – Roos van Unen geeft op dinsdagavond 17 mei een workshop bloemen proeven. Dit doet zij bij biologisch-dynamische boerderij De Meander op De Hogenenk in Brummen.
  Roos weet alles van eetbare bloemen. Hoe lekker ze zijn, hoeveel soorten er zijn en waarom die bloemen zonder bestrijdingsmiddelen grootgebracht moeten worden. Ze vertelt het verhaal van de bloemen met hun verrassende smaken en laat ze proeven.
  De Hogenenk is een stuk authentiek landschap net aan de noordkant van Brummen. Op één akker zijn zelfs nog nooit kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt. Biologisch-dynamische boerderij De Meander is hier gevestigd. Hier start de wandeling om 19.00 uur. Wie mee wil, kan zich tot uiterlijk dinsdag 10 mei aanmelden bij Julia Land via lezing@hetankerbrummen.nl. Deelname kost 17,50 euro per persoon.
  De bloemenproeverij wordt georganiseerd door Stichting Het Anker. Stichting Het Anker heeft grond in eigendom en dat wordt alleen verpacht aan biologische of biologisch-dynamische boeren.