Plantjesmarkt

  Ch. de Bourbonlaan 24, Eerbeek
  15 mei 2022
  13:00 uur


  EERBEEK – Zondag 15 mei houdt Groei en Bloei Veluwezoom een plantjesmarkt in Eerbeek. De markt wordt opgesteld aan de Charlotte van Bourbonlaan 24 en duurt van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

  KMPT Groei en Bloei bestaat dit jaar maar liefst 150 jaar en daarom heeft de plantjesmarkt een extra feestelijk tintje. De afdeling Veluwezoom heeft een actieve zaaiclub. De leden hebben extra veel energie gestopt in het zaaien, verspenen en oppotten en ze bieden hun plantjes voor een vriendelijk prijsje te koop aan. Er is van alles verkrijgbaar: vaste planten, rotsplantjes, eenjarigen, groenten, paprika’s, tomaten en ga zo maar door. Alles is biologisch en milieuvriendelijk gekweekt. Behalve de leden van de zaaiclub zijn een paar vaste hobbyverkopers aanwezig.
  Ook bezoekers kunnen een bijdrage leveren. Iedereen kan overtollige planten, zaden en knollen neerleggen voor de stekkenruilbeurs, die om 15.00 uur begint.
  Ali en Marjo, die al jaren de bloemschikcursus van Groei en Bloei Veluwezoom verzorgen, laten de kunst van het bloemschikken zien. Hun bloemstukken zijn ook te koop.