Walking korfball

  Rheko, Rheden
  18 mei 2022
  14:00 uur


  Walking korfball bij Rheko

  RHEDEN – Op woensdag 18 mei, midden in de landelijke vitaliteitsweek, wordt bij korfbalvereniging Rheko in Rheden de kick-off gehouden van een nieuwe activiteit: walking korfball. Deze spelvorm is geschikt voor iedereen die op een gezonde manier wil blijven sporten, voor oud-spelers en voor mensen die geblesseerd zijn en toch willen blijven sporten. Korfbal is niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Iedereen kan meedoen, alleen makkelijk zittende kleding en sportschoenen zijn nodig.
  De kick-off begint om 14.00 uur met koffie en thee. Om 14.30 uur start de OldStars korfballtraining. De middag wordt om 15.30 uur afgesloten met een hapje en drankje. Na de kick-off op 18 mei komt de groep wekelijks op vrijdag van 14.30 tot 16.00 uur bijeen bij de vereniging. Rheko gaat van start met walking korfball op het veld. In de winterperiode wordt getraind in de sporthal.
  Walking korfball staat onder begeleiding van OldStars Sport, een project van het Ouderenfonds in samenwerking met het KNKV. Iedereen kan woensdag mee komen doen. Aanmelden kan bij Ien van den Bergh via rhekowalkingkorfball@gmail.com, onder vermelding van naam en telefoonnummer.