Interview Paul van Vliet

  Grote Kerk, Velp
  8 mei 2022
  15:00 uur


  VELP – Zondag 8 mei is Paul van Vliet is te gast in Velp. Boekhandelaar Walter Jansen gaat hem interviewen, onder andere over zijn leven, maar wel met zijn werk als vertrekpunt. Van Vliet zal zelf voorlezen uit zijn werk.

  Cabaretier Paul van Vliet schreef bijvoorbeeld ‘Brieven van God en andere mensen’. Zijn jongste boek is getiteld ‘Heimwee naar morgen’. Dit biedt Walter Jansen genoeg aanknopingspunten voor een fijn gesprek over zijn leven van nu, zijn zestigjarige theatercarrière, zijn ervaringen van onderweg, zwervend en spelend door Nederland en Vlaanderen en zijn contact met Aurdy Hepburn, die hij goed gekend heeft, onder meer door hun beider werk als ambassadeur van Unicef. Het publiek mag vragen stellen. Na het interview leest Van Vliet voor uit eigen werk. De bijeenkomst wordt afgesloten met een signeersessie.

  Paul van Vliet (1935) is cabaretier, zanger, schrijver, acteur, musicalster, ambassadeur van Unicef en oprichter van Theater PePijn. Hij behoort tot de veelzijdigste en succesvolste van alle Nederlandse en Vlaamse cabaretiers. Veel van zijn liedjes en toneeltypes zijn kleine monumenten geworden, die nog altijd beroemd zijn.

  Het interview op zondag 8 mei wordt gehouden in de Grote Kerk in Velp. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro.

  Foto: Roy Beusker

  www.eenpassievoorboeken.nl