Ondernemersbeurs

  Ons Huis, Rheden
  10 mei 2022
  18:30 uur


  RHEDEN – Ondernemers uit Rheden en De Steeg presenteren zich dinsdag 10 mei tijdens een Ondernemersmarkt in Ons Huis in Rheden. De markt wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Rheden-De Steeg (ORDS) en duurt van 18.30 tot 21.30 uur.

  “Na het succes in 2019 werd het weer tijd om deze ontmoeting te organiseren”, zegt Heleen Enklaar, secretaris van de ORDS en voorzitter van de ZZP commissie. De coronaperikelen hebben ook hier roet in het eten gegooid. De markt stond al eerder gepland, maar moest telkens worden uitgesteld.
  Op 10 mei staat er dan eindelijk een nieuwe editie van de Ondernemersmarkt op het programma. Het wordt een markt waar volop de gelegenheid is voor de ondernemers om van elkaar te zien wat zij te bieden hebben. Volgens Anita Hogenelst en Anne Bruger is de markt vooral ook bedoeld voor de inwoners om nader kennis te maken met de ondernemers uit Rheden en De Steeg, het werkgebied van de ORDS.
  Vele categorieën zijn vertegenwoordigd: van horeca tot welness, van fotografie tot schoenmaker, van landwinkel tot bloemist, van Dorpskerk tot sieraden en nog veel meer. Het merendeel van de ondernemers heeft het ontzettend moeilijk gehad de afgelopen jaren en zijn blij met een extra podium voor hun bedrijf. Ze zien er naar uit de inwoners te mogen begroeten.
  De ondernemersvereniging telt meer dan 90 leden en groeit volgens voorzitter Alex Meerdink nog steeds gestaag. De ORDS is in korte tijd uitgegroeid tot relatief gezien de grootste ondernemersvereniging van de gemeente Rheden.