Concert Olto

  Dorpshuis, Loenen
  8 mei 2022
  14:00 uur


  Eerste concert van OLTO met nieuwe dirigent

  LOENEN – De Loenense muziekvereniging OLTO presenteert zich zondag 8 mei met de nieuwe dirigent John Brouwer. Muziekliefhebbers kunnen genieten van de klanken van het orkest in de nieuwe samenstelling. Door de samenvoeging van het harmonieorkest en de drumfanfare is een groot orkest gevormd, waarmee de nieuwe dirigent in de afgelopen maanden flink heeft gerepeteerd.
  Voorzitter Marcel Mooij schrijft in het verenigingsblad De Solist hierover: “Het is voor de leden nog best een beetje een weg zoeken in de nieuwe samenstelling. Het samenspel als orkest is nieuw. De interactie tussen dirigent en orkest is nieuw. En er zijn nieuwe muziekstukken gekozen door de muziekcommissie, in samenspraak met de dirigent. Er verandert (op muzikaal gebied) veel in korte tijd binnen de vereniging. Een dynamische periode is dan ook voor OLTO aangebroken. Alle nieuwe muzikale ontwikkelingen met elkaar ervaren en daar waar nodig bijstellen. Ook het plannen en organiseren van concerten en diverse evenementen.”
  Volgens voorzitter Mooij is OLTO volop in beweging: “Dat vraagt voor de leden enige flexibiliteit en aanpassingsvermogen, met als doel samen met plezier en uitdaging muziek te maken.” Dit bijzondere OLTO-concert van het nieuwe orkest met nieuwe dirigent wordt zondag 8 mei om 14.00 uur gehouden in het Dorpscentrum De Brink.