Presentatie kostuum BMK

  Marktplein, Brummen
  30 april 2022
  14:00 uur


  BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor houdt op 30 april vanaf 10.00 uur weer de maandelijkse boekenmarkt op het Marktplein in Brummen. Deze dag presenteren de zangers ook voor het eerst hun nieuwe koorkostuum. Dit doen zij natuurlijk al zingend. Om 14.00 uur geeft het koor een kort optreden in de muziektent.
  Het optreden wordt afgesloten met het zingen van het Oekraïense volkslied. In samenwerking met de Stichting Spoed Opvang Oekraïners Brummen (SOOB) is er tevens gelegenheid geld te doneren voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Oekraïners in Brummen zullen ook worden uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Ook heeft het BMK besloten de helft van de dagopbrengst van de boekenverkoop die dag te schenken aan de Stichting SOOB.

  Het BMK is onlangs gestart met het geven van een aantal concerten, speciaal in het kader van de opgezette ledenwerving. Na concerten in Rheden en Eefde worden er op 15 mei en 9 oktober nog gezongen in Loenen en Voorst. De entree is gratis.
  Het koor repeteert elke dinsdag vanaf 19.45 uur in Plein Vijf in Brummen. Elke eerste dinsdag van de maand is er een open repetitie, waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met het koor.

  www.brummensmannenkoor.nl