Fietstochten

  Start: Dr. Blokplantsoen, Klarenbeek
  27 april 2022
  10:30 uur


  KLARENBEEK – Ook dit jaar zijn er vanuit Klarenbeek verschillende fietstochten te doen op Koningsdag, woensdag 27 april. Alle routes starten en eindigen op het Dokter Blok-plantsoen, waar de fietsers na afloop kunnen aansluiten bij het Koningsdagfeest, dat wordt georganiseerd door Oranjevereniging Klarenbeek.

  Er is een leuke gezinsfietstocht van circa 10 kilometer lang. Deelnemers worden gevraagd met versierde fietsen te komen. Tussen 10.30 en 11.30 uur kan er gestart worden met deze tocht. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per kind vanaf 2 jaar, volwassenen kunnen gratis aan deze tocht deelnemen.
  De fietsroutes van 30 en 50 kilometer zijn dit jaar uitgezet door Alpe d’HuZes-team Klarenbeek. Tijdens beide tochten kunnen deelnemers genieten van het mooie landelijke gebied rondom Klarenbeek. Tussen 11.30 en 12.30 uur kan gestart worden met deze afstanden. Beide routes komen samen op één pauzeplek, waar deelnemers een heerlijke lunch krijgen voorgeschoteld, die ook wordt verzorgd door Alpe d’HuZes Team Klarenbeek. Het inschrijfgeld voor deze twee tochten bedraagt 8,50 euro per persoon, inclusief lunch. De opbrengst komt ten goede aan de actie Alpe d’HuZes en gaat dan ook geheel naar het onderzoek in de strijd tegen kanker.
  Inschrijven voor de fietstochten kan via www.ovk-klarenbeek.nl.

  Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek bestaat uit Henk en Jan Groot Koerkamp, André en Janneke van Gurp, Gemma de Winkel-Brugman en Tonnie Brugman, Leon en Iris Borgonjen en André en Erin Wolters. Deze groep fietst op 2 juni 2022 de beroemde Nederlandse berg Alpe d’Huez in Frankrijk op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.