Kledingbeurs

  MFC, Klarenbeek
  15 april 2022
  13:00 uur


  KLARENBEEK – Het Alpe d’HuZes-team Klarenbeek houdt op vrijdag 15 en zaterdag 16 april een grote tweedehands kledingbeurs. De opbrengst komt via Alpe d’Huzes-team Klarenbeenk ten goede aan het KWF.

  Deze beurs voor dames-, heren- en kinderkleding én -schoenen wordt gehouden in het MFC. Er is veel mooie kleding ingebracht, voor jong en oud. Alle ingebrachte kleding is netjes gesorteerd en wordt verkocht voor een leuke prijzen (voor 1, 2 en 5 euro) Voor een minimaal bedrag heeft men de garderobe weer aangevuld met leuke items. Naast kleding zijn er dit keer ook gezelschapsspellen en Van Haasteren-puzzels ingebracht.
  De beurs is op op vrijdag 15 april van 13.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 16 april van 10.00 tot 16.00 uur. In het MFC is een pinautomaat aanwezig.

  De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede aan de KWF Kankerbestrijding, via de actie Alpe d’HuZes. Het Alpe d’HuZes-team Klarenbeek bestaat uit Henk en Jan Groot Koerkamp, André en Janneke van Gurp, Gemma de Winkel-Brugman en Tonnie Brugman, Leon en Iris Borgonjen en André en Erin Wolters. Deze groep fietst op 2 juni de beroemde ‘Nederlandse berg Alpe d’Huez’ in Frankrijk op. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het team is te volgen via www.facebook.com/alpedhuzesteamklarenbeek.