Landschapsgesprek

  Pancratiuskerk, Brummen
  26 april 2022
  20:00 uur


  BRUMMEN – Landschapsnetwerk Brummen houdt dinsdag 26 april het Brummens Landschapsgesprek. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Pancratiuskerk in Brummen.

  Een jaar geleden verscheen de Landschapsbiografie van Brummen. Een bijzonder portret van een bijzonder landschap en van de mensen die er wonen en werken. Het maakt de inwoners van Brummen bewust van de bijzondere waarden om te koesteren. Maar landschappen veranderen, dat hebben ze altijd gedaan. En ook nu staan er grote veranderingen te wachten die doorwerken op het landschap. Bijvoorbeeld de klimaatverandering, de overgang naar natuurinclusieve landbouw of een groei van het toerisme.
  Tijdens het Landschapsgesprek wordt aan discussietafels gesproken over hoe inwoners van Brummen ervoor kunnen zorgen dat die veranderingen positief uitpakken. Hoe kan het landschap van de veranderingen profiteren en helpt de Landschapsbiografie om het landschap van de toekomst vorm te geven? Ook horen de aanwezigen deze avond welke invloed de Landschapsbiografie heeft gehad op bewoners van Brummen.
  Wie mee wil praten, kan zich aanmelden via info@landschapsnetwerkbrummen.nl.

  www.landschapsnetwerkbrummen.nl