Netwerkbijeenkomst Unieke Sporter

  Aeres MBO, Velp
  21 april 2022
  19:00 uur


  VELP – Op donderdag 21 april verzorgt Uniek Sporten regio Arnhem ‘de avond van de Unieke Sporter’. Dit is een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking. De bijeenkomst wordt gehouden in Velp.

  Tijdens deze avond staat het aangepast sporten en bewegen centraal. Deelnemers kunnen twee verschillende workshops volgen, waarbij dieper wordt ingegaan op sport- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporter met een beperking. Zij kunnen kiezen uit vier verschillende workshops over sport en bewegen in de buitenruimte, over doelgroepenbaden, autisme en een rolstoelvaardigheidstraining waarin sporten met ene lichamelijke beperking centraal staat. Tussen de twee workshoprondes door is er de mogelijkheid om te netwerken met andere aanwezigen.
  De bijeenkomst duurt van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur en wordt gehouden bij Aeres MBO in Velp. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden via regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. Avond van de Unieke Sporter. Zij dienen te vermelden aan welke workshops zij willen deelnemen. Details hierover staan op www.unieksporten.nl.