Modelspoordagen

  de Oase, Dieren
  26 maart 2022
  10:00 uur


  DIEREN – Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) uit Dieren gaat weer deelnemen aan de Landelijke Modelspoordagen op zaterdag 26 en zondag 27 maart. Bezoekers zijn beide dagen welkom in de Oase. MSCV toont twee gedetailleerde modelspoorbanen naar Duits en Zwitsers voorbeeld. Er is ook een verkoopstand voor modelspoorartikelen aanwezig.

  Leden van MSCV vertellen bezoekers graag over de modelspoorhobby, de bouw van een baan, de gebruikte materialen, analoge of digitale aansturing en bouwtechnieken. Ook is er informatie verkrijgbaar over de club zelf.
  Sinds 1980 komen leden van MSCV regelmatig bijeen om met passie aan diverse modelspoorbanen te bouwen en allerlei actualiteiten en modelspoorervaringen uit te wisselen. Na op diverse locaties in de regio de hobby te hebben beoefend, is de club sinds 2014 actief in multifunctioneel centrum De Oase te Dieren. Dat gebeurt elke 2 weken op de woensdagmiddag en -avond. Met deze banen neemt MSCV ook deel aan tentoonstellingen in binnen- en buitenland. De club heeft zo’n 30 leden.
  De Landelijke Modelspoor Dagen worden georganiseerd om de modelspoorhobby te promoten. Belangstellenden zijn zaterdag 26 maart tussen 10.00 en 17.00 uur welkom, zondag kan iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur terecht. De entree bedraagt 2 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 1 euro mee.

  www.mscv.nl