Boekpresentatie Sebastiaan Torenhof

  Dr. Fabiusstraat 12, Velp
  4 maart 2022
  12:00 uur


  VELP – Schrijver Sebastiaan Torenhof uit Velp presenteert vrijdag 4 maart zijn boek ‘Achter de Blauwe Deur’. Dit gaat over zijn arrestatie en daaropvolgende veroordeling en tijd in de gevangenis.

  Sebastiaan kampte in 2013, net na zijn verhuizing naar Velp, met een zware depressie. Tijdens een avondje stappen in Arnhem werd hij lastiggevallen, het werd zwart voor zijn ogen en ‘voor hij het wist had hij iets verschrikkelijks gedaan’. Sebastiaan sloeg op de vlucht voor de politie, maar werd diezelfde nacht gearresteerd en kwam vervolgens in de gevangenis terecht, een voor hem totaal onbekende en beangstigende wereld.
  Over deze moeilijke tijd schreef Torenhof ‘Achter de Blauwe Deur’. Hij wil de lezer laten zien dat iedereen een fout kan begaan en dit kan overkomen. Ook wil hij de vooroordelen en mythes over de gevangenis ontkrachten, of juist bevestigen waar dit aan de orde is.
  De boekpresentatie op 4 maart zal plaatsvinden in de NPB-kerk aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De kerk is hiervoor geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Sebastiaan zal de hele dag aanwezig zijn om het boek te signeren, onder het genot van een hapje en een drankje. Om 15.00 en 20.00 uur is er een interview met Sebastiaan en kunnen de aanwezigen vragen stellen. De boekpresentatie is vrij toegankelijk.

  Foto: Marc Pluim

  www.sebastiaantorenhof.nl