NLdoet

  Lonapark, Loenen
  12 februari 2022
  09:00 uur


  LOENEN – Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. De voetbalvereniging Loenermark heeft zich ook aangemeld voor de actie Nldoet. Op zaterdag 12 maart wordt met zoveel mogelijk vrijwilligers het complex in het Lonapark lenteklaar gemaakt.

  Gedurende het gehele jaar zijn vele vrijwilligers druk om het complex te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen en wedstrijden. Door mee te doen aan NLdoet proberen het bestuur leden, ouders van jeugdleden en niet-leden te enthousiasmeren om een dag of dagdeel mee te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten.
  Het betreft diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets geschikts te doen. Met de werkgroep inventariseert de club de uit te voeren werkzaamheden en maken een globale planning zodat men een duidelijk beeld heeft wat er gedaan kan worden.
  De activiteit staat gepland van 9.00 tot 16.00 uur. Er wordt begonnen om 9.00 uur met een kopje koffie. Aan het eind van de middag sluit men de activiteit gezamenlijk af. Er wordt gezorgd voor een broodje tussen de middag.
  Wie enthousiast is geworden en ook graag wil komen helpen op zaterdag 12 maart kan zich aanmelden kan door middel van een e-mail te sturen naar: bestuurskamer@vvloenermark.nl of via www.nldoet.nl en zoeken op Loenen of op het project ‘Lenteklaar maken van het complex of door zich aan te melden bij een van de werkgroep leden (Suzanne Hol, Ria Blom, Jaap Holdijk en Gerrit Blom).