Kapsalon Theater.

  Podium Doesburg , Doesburg
  19 januari 2022
  14:00 uur


  DOESBURG – Op woensdag 19 januari wordt Podium Doesburg van 14.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot een kapsalon. Hier bezorgen artiesten uit Doesburg en omgeving bezoekers een geweldige middag in het Kapsalon Theater.

  Kapsalon Theater is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries, een ludieke actie waarbij je naar andermans knipbeurt kan kijken én je tegelijkertijd getrakteerd wordt op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een kappersafspraak kan worden gemaakt.
  In de kapsalon treden onder andere trompettist Eric Vloeimans, gitarist en zanger Eddy Berentsen en zangeres Esther ter Steeg op, omdat zij dat in het theater niet mogen. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer artiesten. De eerste kapper die zich heeft aangemeld is Sellie’s Hair Salon uit Doesburg.
  Alles gebeurt binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden: toegang op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter en mét mondkapjes. Met deze ludieke actie vraagt Podium Doesburg aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen én laten de organisatie zien dat dit op een veilige manier kan. Vanaf dinsdag 18 januari kan er een stoel worden gereserveerd in de kapsalon. Kappers of kapsters en artiesten die willen meedoen kunnen zich nog melden via pr@podiumdoesburg.nl. Kappers en kapsters kunnen in de theaterkapsalon knippen en stylen, maar niet verven of wassen. Klanten die worden geknipt rekenen zelf ter plaatse af.

  instagram.com/kapsalontheater

  podiumdoesburg.nl