Filmhuis: No Time to Die

  Theothorne, Dieren
  12 november 2021
  19:30 uur


  DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont deze week maar liefst drie keer de nieuwe James Bondfilm No Time to Die, op vrijdag 12 november om 19.00 uur en op zondag 14 november om 14.00 en 19.30 uur. Dinsdag 16 november is om 20.00 uur de documentaire The Hidden Life of Trees te zien. De films zijn te zien in Theothorne. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.

  In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.
  The Hidden Life of Trees is een documentarie. Heel de wereld praat over het milieu, maar toch lukt het vaak niet om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor Duitse boswachter Peter Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie bestseller ‘Het Verborgen Leven van Bomen’, die inmiddels in meer dan veertig landen is verschenen, laat Wohlleben de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde ‘Wood Wide Web’ van bomen die met elkaar communiceren.