Concert Midzomernachtdroom

  De Pinkenberg, Rozendaal
  22 juni 2024
  20:15 uur


  ROZENDAAL – Het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest brengt op zaterdag 22 juni het meesterwerk ‘Midzomernachtdroom’ van Felix Mendelssohn ten gehore in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Ze spelen niet alleen de Ouverture, maar zullen de complete toneelmuziek laten horen.
  Onder leiding van dirigent Arjan Tien zullen de getalenteerde solisten Noëlle Drost en Maaike Hupperetz schitteren in dit romantische stuk. Midzomernachtdroom neemt de luisteraar mee op reis door de wereld van één van Shakespeares bekendste komedies vol verliefdheden, persoonsverwisselingen en personages uit de echte en de magische wereld. Het optreden wordt aangevuld met een bijdrage van verteller Ab Nieuwdorp en het dameskoor van het Philips’ Philharmonisch Koor.
  Zoals de naam al verklapt, speelt het verhaal zich af tijdens een midzomernacht. Daarom voert het orkest het werk ook uit op één van de langste avonden van het jaar. Het is het zestiende project van het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest.
  De aanvang is 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro. Jongeren tot 26 jaar betalen 17,50 euro evenals houders van een Cultureel Jongeren Paspoort (CJP). Ze zijn te verkrijgen via ticketkantoor.nl/shop/midzomernacht2206.