Visavond voor de jeugd

  Vijver Noord-Oost, Dieren
  28 mei 2024
  18:30 uur


  DIEREN – De jeugdcommissie van de Dierense hengelaarsvereniging De Rietvoorn gaat weer vissen met de jeugd. Op dinsdag 28 mei en 4 juni wordt er tussen 18.30 en 20.00 uur gevist in de vijver bij de Iepenhof in Dieren Noord-Oost. Kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud die meer willen weten over de hengelsport kunnen hieraan meedoen, ook kinderen die geen lid zijn van de vereniging en nog nooit eerder hebben gevist.
  Deelnemers leren onder andere welke soorten vissen er zijn, van welk voedsel ze leven en op welke manier ze het best te vangen zijn. Natuurlijk komt ook aan bod hoe een vis behandeld moet worden als die eenmaal is gevangen. Het is niet nodig om zelf visspullen te hebben, want voor hengels, tuigjes, aas en lokaas wordt gezorgd.
  Deelname aan deze visavonden is gratis. Opgave kan tot 24 mei bij Discus Tropica aan de Spankerenseweg 2 en Corbeek Tweewielers aan de Wilhelminaweg 15c in Dieren of bij secretaris Marcel van de Burg via sec.derietvoorn@hotmail.com. Vermeld daarbij naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en eventueel e-mailadres, eventueel van de ouders.