Rommelmarkt HC\’03

  Burg. van Panhuysbrink e.o., Hoog-Keppel
  9 mei 2024
  09:00 uur


  HOOG-KEPPEL – Voetbalvereniging HC ’03 houdt op Hemelvaartsdag haar jaarlijkse kunst-, antiek- en rommelmarkt in Hoog-Keppel. De rommelmarkt op donderdag 9 mei geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur en gratis te bezoeken.

  Om de clubkas te spekken besloot de evenementencommissie van de voormalige voetbalvereniging H&K (in 2003 met Drempt Vooruit gefuseerd tot HC ’03) in 1976 om een rommelmarkt te houden op het plein voor het gemeentehuis te Hoog-Keppel. De eerste editie was direct een groot succes; meer dan duizend bezoekers kwamen naar de markt en de dag leverde een mooi bedrag op voor de clubkas.
  De kunst-, antiek- en rommelmarkt is in ruim veertig jaar uitgegroeid tot een groot evenement, dat een grote bekendheid geniet in de wijde omgeving. Al jarenlang komen er op Hemelvaartsdag meer dan tienduizend bezoekers naar Hoog-Keppel.

  De vele standhouders bieden een groot assortiment artikelen te koop aan, zoals oud-Hollands snoepgoed, poppen, kleding uit vervlogen tijd, koperwaren, speelgoed, boeken, wenskaarten en antiek. Ook het Doesburgs naaiatelier Kieskleurig is present en verkoopt kussens, vlaggenslingers, fietszadeldekjes en betere tweedehands merkkleding, maar ook voor stoffen en fournituren.
  Daarnaast is een van de grootste attracties van de markt het snuffelen tussen de echte ‘rommel’. De opbrengst hiervan is voor de organiserende voetbalvereniging HC’03. Op woensdag 8 mei tussen 13.00 en 19.00 uur kan iedereen hiervoor spullen aanleveren (geen koelkasten, vriezers, wasmachines, bankstellen en dergelijke). Wie zelf een kraam wil huren, kan contact opnemen via rommelmarkt@hc-03.nl.

  hc-03.nl