Filmhuis: Wonka

  Zoomerij, Dieren
  7 mei 2024
  20:00 uur


  DIEREN – Het Filmhuis Dieren vertoont in de Zoomerij de komende week drie films. Op vrijdag 3 mei draait om 20.00 uur het drama ‘One Life’. Zondag 5 mei om 11.00 uur is het de beurt aan ‘Het muizenhuis van Sam en Julia’. Tot slot wordt op dinsdag 7 mei om 20.00 uur de film ‘Wonka’ vertoond.

  ‘One Life’ vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van Sir Nicholas Winton, door wiens inspanningen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd, voornamelijk Joodse, kinderen uit de handen van de Nazi’s werden gered.
  ‘Het Muizenhuis van Sam en Julia’ is een compilatie van acht afleveringen waarvan zes afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van het muizenhuis.
  ‘Wonka’ is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. Zie op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.