Andreasrommelmarkt

  Tuinstraat, Brummen
  20 april 2024
  09:00 uur


  BRUMMEN – Op zaterdag 20 april vanaf 9.00 uur houdt de Andreascommissie van de rooms-katholieke gemeenschap in Brummen weer een rommelmarkt in de Tuinstraat rond het Andreashuis. Het is de dertigste editie.

  Er staan zo’n vijftig kramen waar bezoekers op zoek kunnen gaan naar mooie spulletjes. Bij oma’s kraam zijn nostalgische spulletjes te vinden, er is een speelgoed- en een puzzelkraam en Annie Blom verkoopt mooie planten.
  Verder zijn er kramen met schilderijen, decoratie en huishoudelijke artikelen. Ook zijn er weer mooie meubels te koop. Voor de (ont)spanning is Johan Waanders er met zijn Rad van Avontuur. De middenstand van Brummen heeft de commissie weer mooie prijzen, zodat Johan een goed gevulde prijzenkast heeft voor zijn rad. Tenslotte is er een gezellige snackhoek.
  Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, wordt de opbrengst onder meer gebruikt voor het sponseren van goede doelen in en rond Brummen. Dit jaar geeft de commissie een donatie aan het Harmonie Orkest Brummen, de Stichting Dierenpark ‘t Goor, de Kinder Vakantie Spelen Brummen en de Zonnebloem afdeling Brummen. Daarnaast heeft de commissie een donatie toegezegd voor de realisatie van een zogenaamde belevingswand voor ouderen met dementie in de locatie Tolzicht van de Zorggroep Apeldoorn.