Workshop neuro-motief tekenen en schilderen

  Bibliotheek, Dieren
  13 april 2024
  10:30 uur


  DIEREN – Zaterdag 13 april geven beeldend kunstenaars Arjen Vonk en Mirjam van der Velden een creatieve workshop neuro-motief tekenen en schilderen in de Zoomerij Dieren.
  Neuro-motief schilderen is een nieuwe kunstvorm, die voor iedereen toegankelijk is. Je hebt hier geen schilder- of tekenervaring voor nodig. De kunstvorm is ontstaan uit een vorm van creatieve therapie. Het doel is dat alle kruisingen van getekende lijnen worden afgerond. Hierdoor ontstaat een organisch patroon dat lijkt op neuroverbindingen van onze hersenen. Deze vorm van schilderen kan een leuke, ontspannende en inspirerende bezigheid zijn, die een enorme afwisseling aan vormen en materiaalgebruik kent.
  In de Zoomerij Dieren is tot en met 30 april een expositie te zien van een van de twee kunstenaars, Arjen Vonk. Arjen Vonk is in juni 2018 afgestudeerd in de richting Beeldhouwen aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als veelzijdig schilder, fotograaf en digitaal kunstenaar. Het bijeen brengen van verschillende materialen en technieken is onderdeel van zijn beeldtaal, waarbij intuïtie, spiritualiteit en natuur een belangrijke rol spelen.
  De workshop is zaterdag 13 april van 10.30 tot 13.00 uur bij de Zoomerij Dieren. Kosten voor deelname aan de workshop, inclusief materiaal en koffie en thee, zijn 35 euro. Aanmelden kan via mimpi.art.doesburg@gmail.com.