Filmhuis: The Miracle Club

  De Bundel, Dieren
  2 april 2024
  20:00 uur


  DIEREN – Het Filmhuis Dieren vertoont de komende week in De Bundel twee films. Op vrijdag 29 maart om 20.00 uur draait de musical ‘Net als in de film’. Op dinsdag 2 april draait om 20.00 uur ‘The Miracle Club’ (drama, komedie).

  ‘Net als in de film’ gaat over Annabel en Sander. Ze lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

  ‘The Mircale Club’ speelt zich af in Dublin, 1968. Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor de gelukkigen Lily, Eileen, en Dolly ineens binnen handbereik. Ze krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid. Al snel wordt duidelijk dat er meer bij komt kijken en worden de vrouwen geconfronteerd met persoonlijke obstakels. Langzaam maar zeker beginnen ze hun allergrootste geschenk op waarde te schatten: de kracht van hun vriendschap.

  filmhuisdieren.nl