Stratentoernooi BC \’t Pluumpje

  Sporthal de Bhoele, Eerbeek
  26 februari 2024
  19:30 uur


  EERBEEK – Dinsdag 26 maart houdt BC ’t Pluumpje de zeventiende editie van het Stratentoernooi. Er wordt vanaf 19.30 uur gebadmintond in sporthal de Bhoele in Eerbeek

  Het Stratentoernooi is een gezellig badmintontoernooi, waarbij (speel)plezier voorop staat en iedereen welkom is. De club omschrijft het als ‘een mooie gelegenheid om kennis te maken met de badmintonsport en/of om een gezellige, sportieve avond te hebben’.
  Tijdens het Stratentoernooi spelen teams in poules badmintonwedstrijden tegen elkaar. Bij de poule-indeling wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de teams.

  Deelnemers kunnen zich aanmelden met een team bestaande uit minimaal vier personen én onder vermelding van een leuke (straat)naam. Het maakt niet uit hoeveel dames en heren er in een team deelnemen, wel mag er maximaal één competitiespeler bij zitten.
  Deelnemers kunnen zich ook individueel aanmelden, de organisatie probeert deze deelnemer(s) dan in een team in te delen. Deelname kost 7,50 euro per team aanmelding of 2 euro per individuele aanmelding.

  Het Stratentoernooi start om 19.30 uur. Aan deelnemers wordt gevraagd om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Rond 22.30 uur wordt het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking.
  Aanmelden kan uiterlijk tot woensdag 20 maart via pluumpjestratentoernooi@gmail.com.

  bctpluumpje.nl